scott.1

Type Title Author Comments Last updated
Forum topic Piano roll editor: note lengths change unexpectedly to 950 scott.1 4 2 months ago
Forum topic How do I use another program called "Hollywood Choir" as a VST Plugin in Musescore? fsgregs 17 4 months ago
Forum topic Tracks from MuseScore MIDI file isn't playing any sound when imported into Cakewalk by Bandlab Stereotyp1cal 8 1 year ago
Forum topic Designing the Mixer for MuseScore 4 Tantacrul 100 1 year ago
Forum topic Our Progress on MuseScore 4 - First Alpha Released Tantacrul 228 1 year ago
Forum topic Accents too loud. xavierjazz 11 2 years ago
Forum topic Space between midi sounds marcelo3 9 2 years ago
Forum topic Direct 12 tone Midi to Keyboard "shape note" score notation. josephjonatha 5 2 years ago
Forum topic Issue with importing MIDI files christian_et 2 2 years ago
Forum topic Help with the trumpet sound! ermite 6 2 years ago
Forum topic Playback on musescore.com sounds way better than in the program bluetreasuren 4 2 years ago
Forum topic Problem with scores synced with Youtube videos (on iPad - therefore slightly off topic) SlyDr 3 2 years ago
Forum topic How to "force" select a measure? Dylan Nicholson1 20 2 years ago
Forum topic Why I'm looking forward to Musescore 4 Peter Schaffter 11 3 years ago
Forum topic Good DAW for Musescore fredcooper46 2 3 years ago
Forum topic User Velocity in Inspector not working for Aegean kieferpbernar 42 3 years ago
Forum topic Layout issue - what am I missing? laturetab 3 3 years ago
Forum topic Unexpected results of placement edits scott.1 1 3 years ago
Forum topic Is this a small bug in dynamic mark placement? scott.1 5 3 years ago
Forum topic Text in tempo marking not changed by load style jcorelis 5 3 years ago
Forum topic Text has custom formatting but I can't see the details scott.1 3 3 years ago
Forum topic Have you ever experienced that an atonal composer talked very incoherently and incomprehensibly wolframhuette 8 4 years ago
Forum topic Hairpin not behaving scott.1 11 4 years ago
Forum topic Invisible pedal lines not showing at all scott.1 1 4 years ago